Arătați că 2/5 x (2/3 + 1) - (2 - 4/3) = 0

Răspuns :

Explicație pas cu pas:

[tex] \frac{2}{5} \times ( \frac{2}{3} + 1) - (2 - \frac{4}{3} ) = 0 \\ \frac{2}{5} \times ( \frac{2}{3} + \frac{3}{3} ) - ( \frac{6}{3} - \frac{4}{3} ) = 0 \\ \frac{2}{5} \times \frac{5}{3} - \frac{2}{3} = 0 \\ \frac{2}{3} - \frac{2}{3} = 0[/tex]

● Răspuns:

Atasament

Vezi imaginea PISPISPUFOS
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Ne bucurăm dacă informațiile oferite v-au fost de folos. Pentru întrebări sau asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne onorează – adăugați-ne la favorite pentru a fi mereu la curent!


RO Studies: Alte intrebari